de heer F. Maas
de heer F. Maas
4

Fijn contact persoon gehad rustig persoon die goed naar je luisterde en goede adviezen aan je gaf . Zou altijd weer in zee gaan met deze firma.

meneer VW
meneer VW
4

Ben zeer goed geholpen vanaf het begin is alles duidelijk uitgelegd en in een korte periode is de zaak afgehandeld! Het was een zaak van al veel jaren terug maar uiteindelijk tot een goed einde gekomen!

mevrouw Marchena
mevrouw Marchena
5

Zeer tevreden! Ik ben goed geholpen door meneer Smith. Hij nam alles heel serieus en reageerde snel op mijn berichten. Ik raad iedereen aan gebruik te maken van Letselschade.nl

klan
klan
5

Ben goed geholpen door mijn zeer vriendelijk advocaat,
Ik was 2 keren aangereden door auto ,ik was nl fietsend.goede compensatie gekregen geregeld door mijn advocaat.
Nogmaals hartelijk bedankt voor u hulp.

Wim de Lang
Wim de Lang
5

Na een auto ongeluk professionele bijstand gehad met empathie en kennis van zaken. Alles is prima afgehandeld

Lopez Aira
Lopez Aira
4

Goede begeleiding met wat je allemaal moet doen.

Marianne
Marianne
5

Jurilex is een serieus bedrijf, altijd bereikbaar en de afwikkeling is vlot en vloeiend gegaan, erg goed!

Shadira Pietersz
Shadira Pietersz
5

Heel erg professioneel aan het werk, nauwkeurig en gericht, goeie communicatie

de heer Flamer
de heer Flamer
5

Hele goede begeleiding en ondersteuning. Mr Koc, hele goede advocaat! Heel tevreden!

Fateha
Fateha
5

Hele goede begeleiding en ondersteuning. Mr Koc, hele goede advocaat! Heel tevreden!

mevrouw Kenbeek-Janssen
mevrouw Kenbeek-Janssen
4

Super fijn geholpen en goed advies gekregen. Had alleen wel het idee dat meneer altijd haast had. Als wij een telefoongesprek voerden, voelde het wel gehaast.. 😄

heer Ekkel
heer Ekkel
5

Ik ben zeer tevreden over hoe Jurilex mijn zaak heeft behandeld en de geweldige samenwerking die ik met Jurilex heb ervaren, ben Jurilex zeer dankbaar voor alles was ze voor mij hebben gedaan in mijn zaak dank je wel.

dhr. Van Oostveen
dhr. Van Oostveen
5

Ik heb ongeveer een jaar geleden een kop staart botsing gehad waardoor ik die dag op spoedeisende hulp belande vanwege mijn nek en ademhaling. Na twee weken merkte ik dat ik nog steeds niet aan het werk kon vanwege me nek klachten en ik werkte als Zzp-er. Ik wist me geen raad totdat me collega langskwam en mij aanraadde een Schade letsel advocaat in te huren. Hij verwees mijn door naar M.Koc van Jurilex BV. Toen ik hem belde maakte hij al vanaf de eerste dag meteen werk van mij en legde me perfect uit wat ik moest zodat mijn tegen partij z.s.m. moest handelen vanwege mijn arbeidsongeschiktheid. Tot aan de laatste dag van mijn behandeling is er geen moment geweest dat ik hem belde en dat er niet opgenomen werd of ik terug gebeld werd. Hij heeft mijn zaak snel en perfect en echt met respect behandeld.

DANK JE WEL M.Koc zonder jou zat ik zwaar in de problemen maar nu is alles opgelost!

Lucas
Lucas
4

Vanaf het begin tot het eind ben ik zeer goed geholpen met mijn letselschade zaak. Prettige en professionele communicatie!

heer Kersten
heer Kersten
5

Vanaf het begin tot het eind ben ik zeer goed geholpen met mijn letselschade zaak. Prettige en professionele communicatie!

heer Pouw
heer Pouw
4

De Heer mr. M. Koc heeft mijn zaak behandeld ivm een aanrijding op 14 okt
2021 en met de verzekeringmaatschappij Achmea binnen 3 Maanden correct afgewerkt. Deze advocaat zeker aan te raden correct-snel-en zeer kundig

mevrouw Zarager
mevrouw Zarager
4

Ik ben heel goed en snel geholpen. Altijd snel reactie.

Ashley
Ashley
5

Dhr. Koc heeft ons zeer goed geholpen bij onze letselschade zaak. Het was zeer fijn om ons niet druk te hoeven maken over de afwikkeling, zodat we ons volledig op herstel konden richten. Afspraken waren vanaf het begin duidelijk en werden allemaal nagekomen. Drh. Koc werkt professioneel en kundig! Onze dank is groot!!

Harry van den Braak
Harry van den Braak
5

Met vakantie in Frankrijk. Daar ben ik gevallen en werd over mijn voet gereden, een nacht in het ziekenhuis en na 2 dagen terug naar huis. En in gesprek geraakt met Mr. Mustafa Koc die heeft de procedure in gang gezet. En heeft mij uitstekend geholpen Ik was Blij met zijn adviezen. Alle lof voor zijn inzet ik ben dik tevreden. Ruth v.d. Braak

de heer Amhauch
de heer Amhauch
5

Ik ben goed geholpen door LetselSchade.nl door advies te geven en de professionele aanpak van mijn zaak. Ik ben zeer tevreden. Een top aanrader.

dhr. Sidney Janssen
dhr. Sidney Janssen
5

Zeer goed door de heer M. Koc afgehandeld.

Wim Westra
Wim Westra
5

Wij hebben tot tweemaal gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Koc van Jurilex en zijn uiterst tevreden over zijn kennis en kunde en de vasthoudende inzet. De ervaring is dermate goed dat ik iedereen die hulp nodig heeft het advies wil geven contact op te nemen met dhr. Koc van Jurilex.
In 1 woord TOP! en uiteraard onze dank.

Klant
Klant
5

Ik ben bijgestaan door de heer Koc naar aanleiding van een verkeersongeval.
Ik ben zeer goed geholpen. De heer Koc was altijd goed bereikbaar en duidelijk in de communicatie ten aanzien van de mogelijkheden van deze zaak. Uiteindelijk is deze zaak na een lange discussie met de verzekeraar van de tegenpartij naar alle tevredenheid afgewikkeld.
Echt een aanrader!

mevrouw Kersenhout
mevrouw Kersenhout
5

Na mijn auto ongeluk 2 jaar geleden. We hebben mijn zaak eindelijk positief kunnen afsluiten! Ik ben super tevreden met de hulp die ik heb gekregen genaamd de heer Koc.. Duidelijk uitleg ik wist ten aller tijden wat mij te wachten stond. Mijn dank is groot meneer Koc!

Michel Tellier
Michel Tellier
4

Hij heeft mij belangen goed vertegenwoordigd. hij handelt alles correct uit en weet waar hij het over heeft. ik heb hem in mijn mobile staan mocht ik hem nog keer gebruik wil maken van zijn diensten.

Tim Sommer
Tim Sommer
4

Goed geholpen door Mustafa van Jurilex.

Danielle Kruiver
Danielle Kruiver
4

Prettig geholpen. Helaas duurde de afronding van de zaak erg lang, komt mede door COVID-19 en late reactie van de gemeente…

Astrid
Astrid
5

Na een bedrijfsongeval Jurilex letselschade ingeschakeld, toegewezen Dhr mr M. Koc om een claim in te dienen bij de verzekering van het bedrijf. Wat een geduld en uiterst correcte afhandeling, zonder hem was het ons niet gelukt!
Mijn complimenten voor de hr Koc! Zeker aan te bevelen!
Astrid

heer Bisesar
heer Bisesar
5

Super goeie hulp gehad, duidelijk en helder.

mevrouw Adamakis
mevrouw Adamakis
5

Februari 2014 kreeg ik een ernstig ongeval, in contact gekomen met jullie via internet. Gelijk een goede klik. Na bijna 7 jaar is de zaak rond en ben zeer tevreden. Zal jullie zeker aanbevelen.

Met vriendelijke groet,

Bertina Adamakis

Morris
Morris
5

Wij zijn heel tevreden met de hulp en steun die wij van letselschade.nl gekregen hebben.

F. van Stiphout
F. van Stiphout
5

Goede en snelle afwerking, behulpzaam, en denkt echt mee

M. Kroon
M. Kroon
5

Ik ben heel goed en professioneel geholpen door dhr Derks. Hij nam regelmatig contact op en nam altijd de tijd om alles goed uit te leggen.

Angelique
Angelique
5

Door de korte lijnen en duidelijke communicatie en ontzorgen heeft de hele afhandeling 2,5 jaar in beslag genomen. Dit alles had langer geweest als ik het zelf had moeten doen.
De prettige samenwerking met Dhr. Derks maakt het hele proces ook draaglijker.

Wahid Sanouji
Wahid Sanouji
5

TOP TOP TOP TOP TOP 5 TOP

mevrouw Beer
mevrouw Beer
5

Ontzettend goed geholpen door mevrouw Asma. Een goed luisterend oor en erg vriendelijk. Ik zou echt iedereen aanraden om in zon situatie als mij contact op te nemen met Jurilex.

Micheal
Micheal
5

Via Google ben ik even geleden bij Letselschade.nl beland nadat ik helaas slachtoffer was geworden van een ongeval met letsel. Nadat ik het contactformulier had ingevuld werd ik al vrij snel gebeld door een kundige en vriendelijke dame. Mijn zaak kon kosteloos worden aangenomen en kort daarna nam mevrouw Asma, advocaat, contact met mij op.

Ik overdrijf niet als ik schrijf dat ik m.b.t. mijn casus/geschil werkelijk van begin tot eind voortreffelijk ben bijgestaan door mevrouw Asma. Betere service kan ik me bijna niet voorstellen. Altijd snelle en adequate reacties, en alle gemaakte afspraken zijn telkens nagekomen. Ik heb geen moment het gevoel gehad dat ik zelf ergens achteraan hoefde te zitten; mijn belangen zijn echt uitstekend behartigd.

Bijstand via Letselschade.nl / mevrouw Asma is echt een aanrader en krijg je geen spijt van.

klant
klant
5

Mevrouw Asma is zeer begripvol en neutraal geweest tijdens haar inventarisatie van informatie betreft mijn ongeluk. Hierin heb ik mij goed bijgestaan gevoeld.

meneer Verhoef
meneer Verhoef
5

Top gedaan. Zeer tevreden!

mevrouw Jaeger
mevrouw Jaeger
5

Vriendelijk betrouwbaar snel en juiste terugkoppeling

Guido Spel
Guido Spel
5

Dhr. Gudde heeft goed gebruik gemaakt van zijn expertise. Mijn complimenten!

Ron
Ron
5

Ik heb 5 jaar geleden een zwaar motorongeval gehad met zwaar letsel ben toen bij heer Alexander Gudde terechtgekomen daar heb ik altijd goed contact mee gehad tot nu toe ben zeer tevreden hoe het is verlopen aanbeveling waardig. Ron

de heer Sjouken
de heer Sjouken
5

Ik ben zeer tevreden met Jurilex Letselschade het is zeker een aanrader.

Ik heb in 2019 een auto ongeluk gehad waar door ze achterop mijn auto zijn geklapt. En 2dagen daar na veel pijn en last had van de nek en rug. En niet wist wat ik er mee aan niets ook qua kosten. Jurilex Letselschade Heeft het een stuk makkelijker voor mij kunnen maken zo dat ik alle kosten terug heb gekregen die ik heb moeten betalen aan het ziekenhuis fysiotherapie.

Kosten die er om heen zijn gemaakt zo als bed matras. Mijn hobby’s niet meer kan beoefenen dat is allemaal vergoed. En daar ben ik ze heel dankbaar voor.

Ik was voor het ongeluk gezond speelde piano deed aan een schietsport ik heb zelfs moeten verwisselen van baan. Om dat het niet ging van de pijn.

dhr. Mekran
dhr. Mekran
5

Ik ben zeer tevreden met het resultaat en de samenwerking met mijn belangenbehartiger ( A. Gudde ) van Jurilex letselschade. Dit bedrijf is een aanrader voor iedereen....
Nogmaals bedankt A. Gudde van Jurilex letselschade!!

Ricardo Kivits
Ricardo Kivits
5

Vanaf dag 1 al goed contact met de heer A Gudde. Zaak heeft wel 4/5 jaar geduurd voor het rond was maar dat kwam puur door de andere partij!

Fatima
Fatima
5

Nadat ik ben aangereden ben ik meteen goed geholpen door Jurilex. De communicatie verliep soepel, snel en duidelijk. Nadat alles onderzocht was heb ik mijn geld snel ontvangen en kon de zaak afgesloten worden.

Lenna Omrani
Lenna Omrani
5

Nadat ik ben aangereden ben ik meteen goed geholpen door Jurilex. De communicatie verliep soepel, snel en duidelijk. Nadat alles onderzocht was heb ik mijn geld snel ontvangen en kon de zaak afgesloten worden.

Gordon Abraham
Gordon Abraham
5

Dhr Gudde was always available to support us. I felt 100% represented from start (first contact after the accident) through finish (negotiation and pay-out of compensation).

mevrouw Lamper
mevrouw Lamper
5

Prima werk gedaan. Het maximale bereikt voor mij.

mevrouw Gielen
mevrouw Gielen
5

We hebben Jurilex benaderd om een zaak te behandelen en Jurilex heeft dat prima gedaan .hartelijk bedankt Alexander Gudde .