• Nationaal
  • Keurmerk
  • Letselschade

Wij claimen waar je recht op hebt!

Hoe zit dat dan met aansprakelijkheid bij een bedrijfsongeval? Meestal is de werkgever aansprakelijk. Als medewerker kun je dus in veel gevallen de werkgever een schadevergoeding claimen voor jouw letselschade door een bedrijfsongeval.

Een werkgever is bijna altijd verzekerd voor dit soort bedrijfsongevallen, en hoeft de schade dus niet zelf te betalen aan de medewerker. Laat je bijstaan door ervaren juristen en letselschade-experts als je de letselschade onder werktijd wilt verhalen. Neem contact op met onze experts en hoor direct of wij je kosteloos kunnen helpen.


Meld online    Bel mij terug   

mevrouw Karapinar
mevrouw Karapinar

Ik ben goed geholpen. Enige minpuntje was dat het een lange periode heeft geduurd maar ondanks dit ben ik zeer tevreden.

Werkgever aansprakelijk stellen na bedrijfsongeval 

Als een werknemer schade heeft geleden door een bedrijfsongeval tijdens het werk, dan ligt de aansprakelijkheid normaal bij de werkgever. Tenzij de schade het gevolg is van opzet of bewuste roekeloosheid van de werknemer zelf. Bij veel bedrijfsongevallen is dit moeilijk te bewijzen.

De werknemer kan dus zijn werkgever aansprakelijk stellen voor de letselschade en een schadevergoeding eisen. Het is hierbij belangrijk dat de aansprakelijkheid van de werkgever wordt vastgesteld met bewijsstukken.

Dit kan video of beeldmateriaal zijn, getuigenverklaringen, of een officiële arbeidsongevallenmelding bij de Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Meld online    Bel mij terug

Ongevallenverzekering verplicht voor werkgevers

Het kan als medewerker lastig zijn om je eigen werkgever aansprakelijk te stellen voor de schade die is ontstaan na een ongeluk op de werkvloer. De werkrelatie tussen werkgever en werknemer is namelijk meestal vertrouwd, die wil je niet schaden.

Maar maak je hier geen zorgen over. Vaak heeft de werkgever namelijk een verplichte ongevallenverzekering afgesloten, die jouw letselschade betaalt. De werkgever hoeft daarom meestal niets zelf te betalen, dus je hoeft hier geen gedoe van te verwachten.

 

Meld online    Bel mij terug

Direct weten of je recht hebt op een schadevergoeding? Neem dan contact met ons op en wij helpen je bij het claimen van de maximale schadevergoeding. Voor jou als slachtoffer is onze hulp helemaal gratis. De kosten die wij maken om je te helpen moeten door de aansprakelijke tegenpartij betaald worden.

Meld je schade online

In 4 stappen de schadevergoeding geregeld

VERTEL ONS WAT ER IS GEBEURD
SPECIALIST BEPAALT DE AANSPRAKELIJKHEID
VOORSCHOT OP CLAIM INDIENEN
TOTALE CLAIM INDIENEN EN ZAAK AFWIKKELEN

Hulp bij het aansprakelijk stellen van de werkgever 

Om letselschade vergoed te krijgen, is het belangrijk om eerst de aansprakelijkheid vast te stellen. Voor het aansprakelijk stellen van de werkgever kun je als slachtoffer het beste hulp vragen aan een belangenbehartiger. Wij helpen hierbij, kosteloos en veilig. Neem gratis contact op en hoor direct of wij je kunnen helpen. 

 

Meld online    Bel mij terug   

Paul ten Hoeve
Paul ten Hoeve

Super goed geholpen meegedacht.. een vriendelijk meedenkende jurist.

Bel mij terug!

Veelgestelde vragen

 

Is een letselschade advocaat gratis?
Letselongeval op het werk, hoe word ik snel geholpen?
Wanneer verjaart de mogelijkheid voor schadeclaim na werkongeval?
Heb je als zzp'er recht op schadevergoeding na een bedrijfsongeval?
Is mijn werkgever aansprakelijk voor mijn bedrijfsongeval?
Hoe zorg je voor goede verstandshouding na bedrijfsongeval?
Ongeval op het werk, wanneer wordt de Inspectie SZW ingeschakeld?
Kan ik schadevergoeding claimen na verkeersongeval tijdens werktijd?
Wat moet ik als werknemer doen na een bedrijfsongeval?
Wie betaalt de kosten van mijn bedrijfsongeval?

Meer veelgestelde vragen

Vertel direct je verhaal!

Via het contactformulier kun je letselschade melden. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk weet of wij kosteloos rechtsbijstand kunnen verlenen. Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

Liever bellen?

Je kan ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kun je gebruik maken van het contactformulier hiernaast of een bericht via WhatsApp sturen.

Je selecteerde 'Medische fout'. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

  1. Heb je al een klacht ingediend bij de klachtencommissie van de desbetreffende zorginstelling? Ja/nee
  2. Is die klacht gegrond verklaard? Ja/nee
  3. Is de medische fout minder dan 5 jaar geleden gemaakt? Ja/nee
  4. Ben je bereid om een medisch haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren? Ja/nee
Alle vragen met JA beantwoord

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op. 

1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

Helaas kunnen wij je niet helpen omdat we geen gegronde klacht hebben. Je aanvraag zal dan ook niet in behandeling worden genomen.

 

Je hebt aangegeven psychisch letsel te hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. De volgende vraag is daarvoor van belang:

  1. Heb je naast psychisch letsel, ook lichamelijk letsel opgelopen? Ja/nee
Jouw antwoord is JA

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

Jouw antwoord is NEE

Helaas kunnen wij je niet helpen, omdat wij niet gespecialiseerd zijn in het behandelen van enkel psychisch letsel. Jouw aanvraag wordt dan ook niet in behandeling genomen.

­Je selecteerde 'geweld’. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

  1. Is het letsel ontstaan door een geweldsincident tijdens werktijd? Ja/nee
  2. Valt het incident te wijten aan de werkgever? (optioneel) Ja/nee
  3. Kun je het ongeval aantonen? (optioneel) Ja/nee
Alle vragen met JA beantwoord

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op. 

1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

Helaas kunnen wij je niet helpen. Wij verwijzen je in dit geval graag door naar het Schadefonds voor Geweldsmisdrijven.