• Nationaal
 • Keurmerk
 • Letselschade

Wij claimen waar je recht op hebt!

Ben je aangereden op de motoren wil je de schade verhalen? Geen probleem!

Je hebt namelijk recht op een schadevergoeding als een ander jou letselschade heeft aangebracht. Schakel altijd een letselschade-expert in die je kosteloos bijstaat zodat je zeker bent dat je de schadevergoeding ontvangt waar je recht op hebt. Wij helpen je kosteloos en zorgen dat alle schade als gevolg van dit ongeval vergoed wordt door de aansprakelijke partij.

Meld online    Bel mij terug   

Willy Cruts
"Super gedaan mijnheer Derks Geen spijt dat ik u heb gevraagt om mij bij te staan zeer professionele hulp dankjewel Jurilex zeker Mijnheer Derks"
Meer reviews

Aangereden op de motor

Een aanrijding met een motor komt met regelmaat voor. Als motorrijder word je vaker over het hoofd gezien door automobilisten.

Ook ben je extra kwetsbaar door geringe bescherming. De kans op letsel door een motorongeluk is dan ook erg groot. Voorbeelden van situaties zijn:

 • Aanrijding met een tegenligger in een bocht bij het inhalen
 • Botsing met een auto in de file

Is het motorongeluk duidelijk niet jouw schuld en heeft de veroorzaker van het ongeluk een verkeersovertreding begaan? Dan kun je je letselschade bij de tegenpartij claimen. Doe dit kosteloos met behulp van een letselschadespecialist, dan krijg je waar je recht op hebt!

Meld online    Bel mij terug

Letselschade na een motorongeluk

Wij gaan claimen waar je recht op hebt zonder dat het jou iets kost. Daar kun je zeker van zijn als een ander verantwoordelijk is voor de letselschade na een motorongeluk. Gat dit niet zelf regelen, je zit in een rollercoaster van emoties en weet niet of je de juiste schadevergoeding krijgt voorgehouden.

Een letselschade door een motorongeval heeft vaak heftige gevolgen: zowel lichamelijk als emotioneel en financieel. Om te zorgen dat je de maximale schadevergoeding krijgt voor zowel je lichamelijke als je psychische letsel, kun je onze hulp inschakelen.

Ons team heeft erg veel ervaring met verkeersongelukken. Neem je contact op met onze letselschadespecialisten, dan kunnen we vrijwel direct een inschatting maken van je kansen en de hoogte van je smartengeld.

Meld online    Bel mij terug

Direct weten of je recht hebt op een schadevergoeding? Neem dan contact met ons op en wij helpen je bij het claimen van de maximale schadevergoeding. Voor jou als slachtoffer is onze hulp helemaal gratis. De kosten die wij maken om je te helpen moeten door de aansprakelijke tegenpartij betaald worden.

Meld je schade online

Motorongeluk en aansprakelijkheid

Als motorrijder word je niet gezien als een zwakke verkeersdeelnemer, in tegenstelling tot bijvoorbeeld fietsers. Je hebt dus bij een motorongeluk dezelfde bewijslast als een automobilist: je moet actief bewijzen dat de tegenpartij aansprakelijk was voor het ongeluk. Daarbij moet je ook kunnen aantonen dat jij niet verantwoordelijk was het ongeval. Het is daarom belangrijk om direct de aansprakelijkheid van het ongeval vast te stellen.

Enkele voorbeelden van bewijsmateriaal:

 • Schadeformulier: dit is verplicht
 • Een brief waarin je de tegenpartij aansprakelijk stelt voor jouw letsel
 • Verklaringen van betrokkenen en getuigen
 • Politierapporten (als dit van toepassing is)
 • Foto’s of video’s van getuigen, camerabeelden etc.

Heb je niet al deze bewijsmiddelen beschikbaar? Schakel de hulp in van onze professionele letselschade-experts. Wij helpen wij jou om aan de juiste bewijsstukken te komen en daarmee de tegenpartij aansprakelijk te stellen. Neem contact op en we laten je direct weten wat we voor je kunnen betekenen!


Onze specialisten zijn aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade
Logo van het Nationaal Keurmerk Letselschade

Meld online    Bel mij terug

In 4 stappen de schadevergoeding geregeld

VERTEL ONS WAT ER IS GEBEURD
SPECIALIST BEPAALT DE AANSPRAKELIJKHEID
VOORSCHOT OP CLAIM INDIENEN
TOTALE CLAIM INDIENEN EN ZAAK AFWIKKELEN

Eenzijdig ongeluk met de motor

Een eenzijdig ongeluk met de motor komt regelmatig voor. Je hebt net een nieuwe achterband en je slipt uit de bocht. Je raakt de macht over het stuur kwijt en je botst tegen de vangrail, of je komt in een greppel of sloot terecht. Of je bent tegen een boom of een geparkeerde auto gereden.

Allemaal mogelijke situaties bij een eenzijdig ongeluk met de motor. Reed je ook nog eens met hoge snelheid, dan is het letsel dat je oploopt vaak zeer ernstig.

Eenzijdig ongeluk, waar heb ik recht op?

De letselschade van een eenzijdig motorongeluk kun je gelukkig claimen bij je verzekeraar. Je moet dan wel een aanvullende verzekering op je motor hebben afgesloten. Zorg voor een goede ongevallenverzekering én schadeverzekering voor opzittenden (SVO), zodat je niet in de financiële problemen komt in zo’n geval. De opzittendenverzekering is extra belangrijk als de bijrijder op je motor letselschade heeft.

Was er sprake van een slecht wegdek, dat in jouw ogen het ongeval heeft veroorzaakt?

Dan kun je in sommige gevallen de wegbeheerder aansprakelijk stellen voor jouw eenzijdige motorongeval.

Onze juristen geven direct advies en kunnen mogelijk helpen bij het regelen van de maximale schadevergoeding na een eenzijdig motorongeval.

Meld online    Bel mij terug

Claim je letselschade na een motorongeluk

Is de tegenpartij aansprakelijk voor de letselschade die is ontstaan na het motorongeluk? Naast een schadevergoeding kun je ook smartengeld claimen. 

De hoogte van het smartengeldbedrag is bij ieder ongeval anders.  De hoogte van het smartengeld na fietsongeval is onder andere afhankelijk van:

 • Het type letsel;
 • Tijdsduur van het herstel;
 • Hoeveelheid geleden pijn (houd hiervoor een logboek bij!);
 • Blijvend letsel of littekens;
 • Mate van arbeidsongeschiktheid en het leed dat hierbij komt kijken;
 • Je leeftijd (i.v.m. duur van blijvende klachten).

Onze juristen helpen om de schadevergoeding inclusief het smartengeld te claimen bij de verzekeringsmaatschappij van de veroorzaker. Neem telefonisch contact op en één van onze letselschade specialisten. We koppelen de best passende belangenbehartiger aan jouw zaak en claimen zo voor jou de maximale schadevergoeding én smartengeld. Bel ons of claim je letselschade online.

Meld online    Bel mij terug

Meer informatie over mijn ongeval

Bel mij terug!

Veelgestelde vragen

 

Is de achteroprijder bij een kop/staartbotsing altijd aansprakelijk?
Waar heb ik recht op bij letselschade?
Heb ik recht op schadevergoeding na een verkeersongeval?
Welke verzekeringen spelen een rol bij letselschade?
Welke schadeposten zijn er bij letselschade?
Tegenpartij is weggereden, hoe de aansprakelijkstelling regelen?
Een naaste heeft letselschade en ligt in ziekenhuis. Wat kan ik doen?
Hoe werkt het letselschadetraject?
Krijg ik als inzittende een vergoeding voor mijn schade?
Verkeersongeval in het buitenland, heb ik recht op schadevergoeding?

Meer veelgestelde vragen

Vertel direct je verhaal!

Via het contactformulier kun je letselschade melden. We zorgen dan dat je zo snel mogelijk weet of wij kosteloos rechtsbijstand kunnen verlenen. Tijdens kantooruren is dit binnen een uur, buiten kantooruren is dit direct de volgende werkdag.

Liever bellen?

Je kan ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur. Buiten deze tijden kun je gebruik maken van het contactformulier hiernaast of een bericht via WhatsApp sturen.

Je selecteerde 'Medische fout'. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

 1. Heb je al een klacht ingediend bij de klachtencommissie van de desbetreffende zorginstelling? Ja/nee
 2. Is die klacht gegrond verklaard? Ja/nee
 3. Is de medische fout minder dan 5 jaar geleden gemaakt? Ja/nee
 4. Ben je bereid om een medisch haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren? Ja/nee
Alle vragen met JA beantwoord

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op. 

1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

Helaas kunnen wij je niet helpen omdat we geen gegronde klacht hebben. Je aanvraag zal dan ook niet in behandeling worden genomen.

 

Je hebt aangegeven psychisch letsel te hebben opgelopen als gevolg van een ongeval. De volgende vraag is daarvoor van belang:

 1. Heb je naast psychisch letsel, ook lichamelijk letsel opgelopen? Ja/nee
Jouw antwoord is JA

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op.

Jouw antwoord is NEE

Helaas kunnen wij je niet helpen, omdat wij niet gespecialiseerd zijn in het behandelen van enkel psychisch letsel. Jouw aanvraag wordt dan ook niet in behandeling genomen.

­Je selecteerde 'geweld’. De volgende vragen zijn daarvoor van belang:

 1. Is het letsel ontstaan door een geweldsincident tijdens werktijd? Ja/nee
 2. Valt het incident te wijten aan de werkgever? (optioneel) Ja/nee
 3. Kun je het ongeval aantonen? (optioneel) Ja/nee
Alle vragen met JA beantwoord

Je hebt mogelijk een zaak. We ontvangen graag je melding. Eén van onze letselschadejuristen neemt na het verzenden van dit formulier zo snel mogelijk contact met je op. 

1 Of meerdere vragen met NEE beantwoord

Helaas kunnen wij je niet helpen. Wij verwijzen je in dit geval graag door naar het Schadefonds voor Geweldsmisdrijven.